Over ons

Escaperoom Borne, “de wraak van Bloedbaard” is een initiatief van twee jonge ondernemers uit Borne. Onze Escaperoom is gevestigd in Kids City, een meesterwerk van de familie Noltes. Kids City was voorheen een zwembad maar is omgetoverd tot een indoor-piratenspeeltuin. De eyecatcher van Kids City is het grote houten piratenschip met daarop het restaurant en de bar. In de kapiteinskamer bevindt zich onze Escaperoom met meerdere ruimtes. Naast de indoor-speeltuin heeft Kids-City met de Borrelboot de faciliteiten om grote feesten te organiseren met eten/drinken en muziek. Ook voor kinderfeestjes, personeelsuitjes of andere feesten ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Kids City is bijna alles mogelijk. Wil je meer weten over de verschillende arrangementen, neem dan een kijkje op www.borrelbootborne.nl of mail naar info@escaperoom-borne.nl voor de mogelijkheden.

De wraak van Bloedbaard

Je wordt door ons ontvangen in de gezellige scheepsbar waar je het verhaal hoort van Bloedbaard en de andere piraten kapiteins. Dan sluiten de deuren en zul je binnen een uur moeten ontsnappen. Over de sfeer die zowel Kids City als de Escaperoom uitademen zijn eigenlijk al onze gasten het eens: die is adembenemend. Na een uur puzzelen ben je hopelijk ontsnapt en kun je nog lekker relaxt borrelen met een hapje of een drankje. Wij staan voor je klaar!

Boris Game Experiences – Escaperoom Borne

Escaperoom Borne is een productie van Boris Game Experiences. Boris is de naam van de mammoet wiens botten in de jaren 80 zijn gevonden in de wijk Stroom Esch in Borne. In deze wijk zijn wij, Jelmer en Koen, beiden opgegroeid en groot geworden. De mammoet staat voor de kracht en energie die wij in de wereld van games willen brengen. Met nieuwe en frisse idee├źn denken wij perfect aan te sluiten bij de beleef wereld van de mens die vermaakt wil worden. Boris Game Experiences brengt jouw de meest ultieme game ervaring!

Escaperoom laten bouwen?

Wilt u uw bedrijf uitbreiden met een Escaperoom en wilt u deze laten bouwen door ons? Mail ons en we komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken!